شکر، عامل رشد سلول‌های سرطانی
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۳۰
Share/Save/Bookmark
 
 
 
قند و شکر
به گزارش پایتخت به نقل از NBC  محققان به توضیح دلیل اینکه چرا شکر عامل رشد سرطان می‌شود دست یافتند.
آنها می‌گویند که این مساله به نوع خاصی از قند بنام فروکتوز برمی‌گردد.

آزمایش‌هایی که روی موش ها صورت گرفته مکانیسم احتمالی اینکه این اتفاق، چطور می افتد را بیان می‌کند.

یافته‌های منتشر شده در مجله تحقیقات سرطان تایید می‌کند که انسان‌هایی که قند بیشتری مصرف می‌کنند بیشتر در معرض سرطان، بلاخص سرطان پستان هستند.

به بسیاری از بیماران گفته می‌شود که پس از تشخیص سرطان، اهمیتی ندارد که چه غذاهایی مصرف می‌کنند. ولی مطالعات اخیر نشان داده که غذای افراد، مساله‌ی مهمی است.

مطالعات نشان می‌دهد که حداقل دوسوم سرطان ها به نحوه زندگی افراد برمی‌گردد. استفاده از سیگار، رژیم غذایی نامناسب و عدم تحرک و ورزش منظم از عوامل ابتلا به این بیماری است.

پژوهش ها، شکر تصفیه شده را به عنوان یکی از مجرمان رشد سرطان معرفی می‌کند.

محققان یافته اند که فروکتوز، در مراحل متابولیسم افراد تاثیرگذار است و به رشد و گسترش سلول های سرطانی کمک می‌کند.

بسیاری از مردم از تومورهای اولیه ی سرطانی نمی‌میرند بلکه از رشد سرطان می‌میرند.

فروکتوز توسط کبد و گلوکز بیشتر توسط لوزالمعده هضم می‌شود. آزمایشات، نشان داده است که در موش هایی که فروکتوز بیشتری در رژیم غذایی انها گنجانده شده بود، تومورهای سرطانی سرعت رشد بیشتری داشتند.

قند مصرفی انسان‌ها که باعث تولید انرژی در بدن می‌گردد گلوکز است. در واقع ما به گلوکز نیاز داریم و اگر بتوانیم فروکتوز را از قندها حذف کنیم اتفاق خوبی می افتد. البته فروکتوز در میوه‌های طبیعی هم یافت می‌شود ولی امیخته با فیبر و مواد معدنی است. سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که مردم بیش از پنج درصد از کالری روزانه مورد نیاز خود را از شیرینی جات نگیرند.

بطور کلی مصرف بی رویه شکر باعث بیماری‌های قلبی، دیابت، الزایمر و سایر مشکلات می‌گردد. مصرف شکر زیاد، سالانه در جهان 184000 نفر را می‌کشد.
کلمات کليدی: مصرف زیاد شکر و نقش آن در سرطان ، مضرات شکر
>ساير عناوين سرويس سلامت و زیبایی را در اين صفحه مشاهده کنيد<
کد مطلب: 58921